ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ: ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ - ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (VID)

by - Απριλίου 15, 2024


Πολύ ενθουσιασμένος φαίνεται πως είναι με την υποψηφιότητα του στο ευρωψηδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Η σημερινή ομιλία του στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Αυτιάς ξεσήκωσε όχι μόνον το κομματικό ακροατήριο στο Ωδείο Αθηνών, αλλά και το... twitter. 

Ξεκίνησε να μιλά με διάθεση... ειλικρίνειας. «Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει τέσσερις ώρες, γι' αυτό έβαλαν το ένα λεπτό», είπε ο Γιώργος Αυτιάς και... δίκιο είχε.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από την Αμερική. Εκεί έζησα τον πολιτισμό, εκεί ήταν ο υπουργός Αμύνης, ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, κύριε Πρόεδρε. Σας μεταφέρω ένα μεγάλο μήνυμα από την άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία»!

Και συνέχισε να μιλά με ενθουσιασμό:

«Όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε: “Γιώργο, χαρισμένο σε εσένα, γιατί μπορείς και αλλάξεις τους νόμους από την εκπομπή”. Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη. Θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται εκεί. Και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα! Για την πατρίδα την γλυκιά! Για τα 20 μέτρα, την οικογένεια του προέδρου. Και πάνω από όλα για το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Πάμε. Πάμε όλοι μαζί. Δυνατά. Για την Ελλάδα».

Στο παρά πέντε δεν έστρεψε το μικρόφωνο στο ακροατήριο για να πει... «δικό σας!»

Οι χρήστες στο twitter δεν άργησαν να αδράξουν την ευκαιρία του σχολιασμού... με σκωπτικό χιούμορ...

Γ.ΛΙΝ


 

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας