ΣΤΑ «ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (VID)

by - Μαρτίου 26, 2024


«Όταν οι λέξεις γίνονται ύβρεις Αιδώς κυρία Βούλτεψη!» απάντησε μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 στο «μπαγιάτικο» της Σοφίας Βούλτεψη.


Η Υπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη στη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση στο τηλεοπτικό ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε ότι η αντιπολίτευση βγάζει μπαγιάτικα θέματα για τις Ευρωεκλογές του 2024 Συγκεκριμένα δήλωσε: «Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;» 

 Δείτε το απόσπασμα

 


Μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 σχολίασε...  

'Οταν οι λέξεις γίνονται ύβρεις Αιδώς κυρία Βούλτεψη! ☑️ Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και θα μπορούσατε να εκφράσετε την άποψή σας χωρίς να προκαλείτε. ☑️ Ο λόγος "μπαγιάτικο θέμα" είναι κυριολεκτικά "ύβρις" όταν μιλάτε για νεκρούς. (μπαγιάτικος = bayat στα τουρκικά ) ☑️ Ξέρετε ότι νομοτελειακά και σύμφωνα με άγραφους θεϊκούς νόμους το ΤΙΜΗΜΑ σκέψεων, λόγων και πράξεων, ολοκληρώνει το κύκλο του ως εξής: ⭕️ ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις 👉 Όταν ανθίσει η υπεροψία, μεστώνει της καταστροφής το στάχυ και έχεις μονάχα δάκρυα να θερίσεις (Αισχύλος, Τραγωδία Πέρσες)

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας