Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΡΟΣ... ΤΙΜΗ ΜΑΣ LIVE ΣΤΟ HOLY WOOD STAGE (VID)

by - Μαρτίου 23, 2024


Εικοσιπέντε χρόνια είναι αυτά. Εικοσιπέντε χρόνια καριέρας του Χρήστου Μουστάκα στον χώρο του θεάματος. Ο εκρηκτικός preformer Χρήστος Μουστάκας ανεβαίνει στη σκηνή του Holy Wood Stage για να μας ταξιδέψει στο χθες, να μας πάει στο σήμερα και να μας ετοιμάσει για το αύριο με τραγούδια που έχουν χαράξει και έχουν αντέξει σε πολλές διαδρομές...

-Γιατί η παράσταση λέγεται «Τιμή Σας»; 

«Διότι προς Τιμή Σας γίνεται όλο...» 

-Δηλαδή, τι θα γίνει αύριο το βράδυ στο Holy Wood Stage

«Αύριο θα γίνει μία μεγάλη γιορτή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια μου στο θέαμα. Αυτός είναι ο στόχος μου, να γίνουμε μία μεγάλη παρέα».

-Κοιτάζοντας αυτά τα 25 χρόνια τι; 

«Δεν ξεχωρίζω και δεν μετανιώνω για τίποτα. Εικοσιπέντε χρόνια στα οποία κυριαρχεί το καθαρό βλέμμα που ανταλλάσσεις με τον απέναντι σου και στο τέλος κρατάς την αξία, την μεγάλη αυτή αξία... Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες. Είμαι performer! Είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με έναν δάσκαλο που με έβαλε να δοκιμαστώ σε όλα, στο θέατρο, στη μουσική... Για μένα όλα αυτά είναι ένας μεγάλος ωκεανός που περιλαμβάνει τα πάντα. Τι θα μπορούσα να ξεχωρίσω σε έναν ωκεανό;» 


(Απόσπασμα από την Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου "Εμείς οι Έλληνες" στη Μονή Παλαιοκάστρου Άνω Μεράς Μυκόνου, στις 29 Σεπτεμβρίου 2022, στα πλαίσια του Mykonos Art Festival '22).

 

-Αύριο το βράδυ στο Holy Wood Stage εκεί που θα γελάμε εκεί θα συγκινούμαστε; Για τους έρωτες μας, την ζωή μας, την πατρίδας μας... 

«Αύριο το βράδυ θα ζήσετε μία βραδιά που θα μείνει για την θυμάστε. Θα έχει τα πάντα. Θα σας θυμίσει το παρελθόν, θα μιλήσει για το παρόν, αλλά θα έχει να προτείνει καινούργια τραγούδια και για το μέλλον... Ο στόχος είναι να γίνουμε μία μεγάλη και όμορφη παρέα και όλοι μαζί θα βρούμε τον τρόπο για να αναζητήσουμε το κοινό αίσθημα το οποίο κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, κόπηκε βίαια και μας αποσυντόνισε. Το ζητούμενο είναι να συντονιστούμε σε αυτό το κοινό αίσθημα που έρχεται από παλιά και συνεχίζει την πορεία του στο μέλλον...»

 


-Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει αρκετές κρίσεις που μας έχουν αποσυντονίσει (sic). Τι μουσική θα επέλεγες για να χαρίσεις στις μέρες που ζούμε; 

 «Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Μάνου Χατζηδάκι». 

-Αύριο το βράδυ τι να φέρουμε μαζί μας και τι όχι; 

«Αύριο αφήνουμε έξω την μιζέρια, την θλίψη και την κατάθλιψη της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, φοράμε τα καλά μας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου...».

Λίγα λόγια για την παράσταση ΤΙΜΗ ΣΑΣ του Χρήστου Μουστάκα


Ο Χρήστος Μουστάκας, γιορτάζει 25 χρόνια στο χώρο του θεάματος με μια νέα, αμιγώς προσωπική, μουσική παράσταση. Ένας από τους πιο ταλαντούχους performer σήμερα, με μακρά θητεία στο τραγούδι και το θέατρο, μέσα από τη Σπείρα Σπείρα αλλά και μια σειρά έξοχων ρόλων στο θέατρο, μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του αυτήν την πορεία με ένα live γεμάτο συναίσθημα και ταλέντο – αυτά για τα οποία τον έχουμε ξεχωρίσει!

Συγκεντρώνει προς Τιμή σας όλα τα υλικά της πορείας του και χαρίζει μια μοναδική μουσική βραδιά στην οποία σας υποδέχεται με μοναδικό του όχημα, τραγούδια εντυπωμένα στο dna όλων μας.

Τέσσερεις υπέροχοι μουσικοί φρεσκάρουν τα αισθήματα και φωτίζουν όλες τις συγγένειες διαφορετικών ειδών και εποχών της ελληνικής δισκογραφίας με υψηλής αισθητικής μουσικές προτάσεις και διασκευές.

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Doors open 21:30
Show starts 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418

Από την πρόβα...


You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας