ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ;

by - Φεβρουαρίου 14, 2024

    


Με αυτόπτες μάρτυρες γονείς, ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ απείλησε την περασμένη εβδομάδα καθηγητή ιδιωτικού σχολείου των βορείων προαστίων.

    Όπως αναφέρει το news247.gr την ώρα που εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας από τους γονείς πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας πολύ το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες. Ίσως το περιστατικό να είχε περάσει σχετικά απαρατήρητο αν ο «αγανακτισμένος» γονέας δεν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

    Κατά πληροφορίες την έκρηξη του βουλευτή την προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Επίσης, όπως αναφέρεται από ορισμένους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο φράσεις όπως «θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας» κτλ. Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητά του, έμεινε, όπως αναφέρουν οι σχετικές καταγγελίες, εμβρόντητος. Υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό χωρίς πάντως να αντιδράσει διατηρώντας την ψυχραιμία του. Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό. news247.gr

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας