ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ

by - Απριλίου 23, 2024


Σε ανακριτή και εισαγγελέα θα οδηγηθούν σε λίγη ώρα τα 64 άτομα που συνελήφθησαν την Δευτέρα (22/04) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, αλλά και για οπαδικά επεισόδια...

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πέντε εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, για τον συντονισμό των επιθέσεων στου Ρέντη αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ανάμεσά τους και μάνατζερ τράπερ που φέρεται να είχε πρόσβαση στην αποθήκη από την οποία μεταφέρθηκε οπλισμός, έναν 36χρονος με ψευδώνυμο καταγωγής, ένα ηγετικό στέλεχος οργανωμένων οπαδών με το προσωνύμιο «κοντός», έναν συνδεσμίτη καθώς έναν 31χρονο που κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ρατσιστικές επιθέσεις. 

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση είναι ογκωδέστατη και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται συνολικά 158 άτομα, με τον βασικό ηγετικό πυρήνα να τον αποτελούν περίπου 20 εξ αυτών.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας