ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΧΥΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ (VID)

by - Απριλίου 14, 2024

 


Λίγα λεπτά μετά τις10 το βράδυ του Σαββάτου (13/04) ξεκίνησε η επίθεση του Ιράν στο Ισράηλ. Η είδηση λίγο αργότερα προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία. Η Αδαμαντία Λιόλιου, απεσταλμένη του Open στο Τελ Αβίβ μεταδίδει: «Η πρώτη επίθεση ευθεία του Ιράν προς το Ισραήλ είναι γεγονός, υπάρχει και επιβεβαίωση από τον Ισραηλινό Στρατό, περίπου 50 drones έχουν απογειωθεί από το έδαφος του Ιράν και κατευθύνονται προς το Ισραήλ...»

   


 Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι εξαπέλυσαν δεκάδες drones και πυραύλους με στόχο συγκεκριμένα σημεία στο Ισραήλ, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν. Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας πλήγματα με drones κατά στόχων στο Ισραήλ, μετέδωσε το ιρανικό αγγλόφωνο δίκτυο Press TV επικλαούμενο ιρανικές πηγές. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι το Ιράν ξεκίνησε εναέρια επίθεση κατά του Ισραήλ. Ο Τζο Μπάιντεν ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση από την ομάδα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

  


Αμέσως μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν με πάνω από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου απάντησε με ανάρτηση στο twitter  «Αναχαιτίσαμε. Μπλοκάραμε. Μαζί θα νικήσουμε.»  Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, δήλωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις αναχαίτισαν «δεκάδες πυραύλους και UAV καθ' οδόν προς το Ισραήλ»

Παρακολουθείστε την έκτακτη ενημέρωση του Open από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ...



You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας