ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

by - Μαρτίου 28, 2024


Για συντονισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης και προετοιμασία για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας πριν από το δημοσίευμα του Βήματος που έκανε λόγο για «μονταζιέρα στους διαλόγους μετά τα Τέμπη», έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. 

Μιλώντας στο Action24, υποστήριξε πως υπήρχαν σκέψεις για κλιμάκωση των αντιδράσεων μετά την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων και της μαζικής αποστολής mail σε απόδημους από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. 

Ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Παπαθανάση, γιατί επελέγη η δεδομένη στιγμή για να κατατεθεί πρόταση μομφής, είπε: «Έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα το οποίο το σήκωσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Έχουν μαζευτεί ένα εκατ. υπογραφές και δεν υπάρχει πολιτική εξουσία που θα μπορούσε να κωφεύσει απέναντι σε αυτό το κύμα αξίωσης για την αλήθεια». 


Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κα Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί και μετά. Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχτηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας