ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ «ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

by - Φεβρουαρίου 19, 2024


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» εξηγεί γιατί δεν έδωσε στον «ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» νομική μορφή.

Επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να δώσει τις εξηγήσεις που εκείνος θεωρεί ότι πρέπει να δώσει: Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά, δεν μπορείς να το δανειστείς, ούτε να το ζητήσεις, ούτε να το κλέψεις και εσείς όλοι αξίζετε το πιο αληθινό, το πιο λαμπερό. Μόνο αν στο χαρίσουνε έχει αξία. Χαμογέλα, λοιπόν γιατί αλλα 176 πεντάευρα, μαζί με τα 135, φθάσαμε τα 211 έχουμε μπει δηλαδή 1055 ευρώ από τα 2.000 πεντάευρα που έχουμε βάλει στόχο για να καλή πούμε τα έξοδα όλα των δράσεων αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. 
Εδώ οποίος μπορεί, αν μπορεί και θέλει φυσικά διαβάζοντας και γιατί έχουμε επιλέξει αυτόν τον τρόπο αλληλεγγύης και όχι να παίρνουμε χρήματα σαν ΜΚΟ. Από το 2012 μου λέγανε γιατί ο άλλος άνθρωπος δεν παίρνει νομική μορφή να μπορέσει να του παραχωρήσουν ένα μεγάλο Κτήριο να έρχονται άνθρωποι να κοιμούνται, να μπορέσεις να προσφέρεις σε περισσότερους ανθρώπους, να,να,να και αλλά πολλά που μπορούν να γίνουν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη Ότι απάντησα τότε απαντώ και τώρα Ο Άλλος Άνθρωπος δεν έγινε για αυτό, έγινε για να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους παντού, είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δράση ,αυτό οργανωμένη ,αυτόνομη, αλληλέγγυα ,που αυτοί που την κάνουν έχουν και τον πρώτο και τελευταίο λόγο ,όχι αυτός που την ξεκίνησε, αυτός που συμμετέχει, αυτός που δίνει τον χρόνο του θυσιάζοντας πράγματα που θα μπορούσε να κάνει και αποφάσισε να κάνει αυτό, ότι ΔΕΝ έχω ούτε την τεχνογνωσία ,ούτε την γνώση αλλά και ΟΥΤΕ την δύναμη να πω σε ένα άνθρωπο που έχει την ανάγκη να κοιμηθεί ,γεμίσαμε ,ούτε καν να κάνω επιλογή το σε ποιους θα προσφέρω και σε ποιους όχι ,αυτά είναι αλλά πράγματα που είναι δουλειά άλλων, ο Άλλος Άνθρωπος και εγώ προσωπικά κάνουμε αυτό που μπορούμε και ότι μπορούμε, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο ,όσοι μπορούν και όσοι έχουν την δύναμη και την γνώση ας το κάνουν εγώ πάντως δεν την έχω και ούτε θέλω να την έχω ,να μην ξεχνάμε ότι είναι μια ΑΝΟΙΧΤΗ δράση για ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!

Σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μαζί με τον δικηγόρο του Νίκο Αλεξανδρή πήγε στα δικαστήρια με σκοπό να καταθέσει την πρώτη μήνυση σε βάρος όσων εκτιμά πως τον συκοφαντούν.

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μια πλευρά η οποία κατέθετε χωρίς να έχει εμφανιστεί σε καμία Αρχή, είχαμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι εφόσον αυτοί οι άνθρωποι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη. Είναι η πρώτη λοιπόν μήνυση, η πρώτη νομική ενέργεια του Πολυχρονόπουλου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες κατά όλων εκείνων οι οποίοι χωρίς αιδώ τον συκοφαντούν και τον δυσφημούν. Όσους ταυτοποιούμε οι οποίοι έχουν δηλώσει πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Να προσέχουν τι λένε γιατί εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής.

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας