Ο SHAWN WARNER ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...

by - Ιουλίου 07, 2023



Για χρόνια του άρεσε να γράφει. Του έλεγαν ότι οι ιστορίες του είναι ωραίες κα πως γράφει καλά. Παράλληλα, όμως, τον συμβούλευαν να μην ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με τη συγγραφή βιβλίων διότι θα πεινάσει... 




Μέχρι τα 58 του κατάφερε να μην... πεινάσει κάνοντας άλλες δουλειές. Ωστόσο ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του. Το «παιδικό όνειρό του», όπως περιγράφει στα διεθνή μέσα ο 58χρονος Shawn Warner. Αφού ολοκλήρωσε τη συγγραφή του πρώτου του μυθιστορήματος με τον τίτλο: «Leigh Howard and the Ghosts of Simmons-Pierce Manor»  κι αφού κατάφερε να εκδώσει αυτήν την ιστορία μυστηρίου κάθισε πριν από λίγες ημέρες πίσω από ένα τραπεζάκι σε μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ (Kroger Store) στην πόλη Fort Worth του Τέξας και περίμενε τους πελάτες να αγοράσουν το βιβλίο του. 
Μάταια. 
Περίμενε, περίμενε... 
Το ενδιαφέρον σχεδόν μηδαμινό... 





Μέχρι που τράβηξε την προσοχή ένας Tik Toker, ο Jerrad Swearenjin «Red» ο οποίος παρατήρησε την μεγάλη του απογοήτευση και θλίψη πίσω από τα στοιβαγμένα απούλητα βιβλία. 






Ο «Red» του έπιασε κουβέντα για να καταλάβει τι βιβλίο είναι αυτό που έχει γράψει. Είναι για μία έφηβη που συνεργάζεται με ένα “φάντασμα” που αλλάζει πολλούς χαρακτήρες με σκοπό να βρει τους δολοφόνους των γονιών της. 

Ο «Red» βιντεοσκόπησε τον Shawn και ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok. Το θαύμα έγινε... 




Το βίντεο που δημοσιεύθηκε την περασμένη Κυριακή στο Tik Tok έχει μέχρι τώρα 18 εκατομμύρια προβολές! Έτσι το βιβλίο του Shawn έγινε το Νούμερο 1 best seller στην Amazon γι' αυτήν την εβδομάδα ενώ κατέκτησε την κορυφή και στις πωλήσεις σε όλα τα είδη βιβλίων. 

Ο Shawn είναι πλημμυρισμένος από έντονα συναισθήματα. «Όταν ο Red ήρθε να μου μιλήσει ήμουν σε φάση να ανοιχτώ στον οποιονδήποτε. Δεν το πιστεύω αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμων»... 



You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας