Το Βατικανό συνάντησε Facebook. Έλα ρε συ!

by - Αυγούστου 29, 2016



Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε να δει από κοντά τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Βοήθεια μας...


Γράφει η Γεωργία Λινάρδου 

Η συνάντηση προσέλκυσε τα διεθνή ΜΜΕ. Πώς θα γινόταν αλλιώς; Όλα τα είχε κανονισμένα ο Μαρκ. Ακόμη και το πρωινό τρέξιμο ήταν άψογα φωταγωγημένο - σκηνοθετημένο.



Ο Πάπας Φραγκίσκος -τρελά επικοινωνιακός (μόνον ;) - συνάντησε τον Ζούκερμπεργκ ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγό του Πρισίλα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί το πώς η τεχνολογία θα συνδράμει ώστε να βρεθούν τρόποι ανακούφισης της φτώχειας.

Βασικά, μου 'φυγε ένα γέλιο, αλλά αστραπιαία σοβάρεψα. Και καλώς έκανα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Βατικανό και μεταδίδουν ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα, στη συνάντησή τους συζήτησαν τον τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία και η επικοινωνία προκειμένου να ανακουφιστούν οι φτωχοί και να περάσει ένα μήνυμα ελπίδας, ιδίως στους πιο αδικημένους ανθρώπους.

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν έχει γίνει κατηγοριοποίηση των φτωχών και αδικημένων. Και μου ξανάρθε ένα γέλιο. Σοβάρεψα πάλι. Και καλώς έκανα.

Απ' ότι είδα στον προσωπικό λογαριασμό του Μαρκ (τι φιλικές σχέσεις ε;) στο facebook, συναντήθηκε και με τον Ρέντσι (άλλο που δεν ήθελε εκείνος). Τι συζήτησαν; Για τα δραματικά αποτελέσματα του ισχυρού σεισμού στην Ιταλία, για το πώς το facebook μπορεί να βοηθήσει και γενικότερα για το πώς η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στο χτίσιμο νέων θέσεων εργασίας.



Έλα ρε συ, που θα' λεγε και η κόρη μου.

Ανυπομονώ να δω Ζούκερμπεργκ να συναντά Ιερώνυμο.

Και Τσίπρα φυσικά...

σ.σ., ο Παυλόπουλος δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου. Ούτε και ο Ιερώνυμος βασικά.

Υ.Γ., Περιμένοντας αντιδράσεις Τσίπρα. Αυτός κι αν είναι στα ενδιαφέροντά μου.

Κι ένα γέλιο μου' φυγε...

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας