1o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού 2016-2017

by - Αυγούστου 02, 2016

Η όλη οργάνωση θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων σε γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά και της Περιφέρειας με εκδηλώσεις και happenings. 







Στα πλαίσια της οργάνωσης του Μουσείου Παραμυθιού «Μια φορά κι έναν Καιρό», θεατρικές ομάδες προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο 1o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού 2016-2017 «Όταν οι Νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο».

Κάθε θεατρική ομάδα θα παίξει τα Χριστούγεννα σε ίδρυμα της επιλογής της, το οποίο φιλοξενεί ή νοσηλεύει παιδιά με προβλήματα υγείας που τους στερούν τη δυνατότητα μετάβασης σε θέατρο. 

Κάθε θεατρική ομάδα που θα συμμετέχει, θα έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα να παρουσιάσει το παραμύθι της (δύο παραστάσεις) στο θέατρο ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – Αλμπέρτα Τσοπανάκη, στην Αθήνα. 

Στόχος τόσο του Μουσείου όσο και του Φεστιβάλ Παραμυθιού, είναι η ευρύτερη προώθηση-ενημέρωση του κοινού για το Παραμύθι, που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σωστή ανάπτυξη, διαπαιδαγώγηση και ψυχική αρμονία του παιδιού. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την πρότασή τους στο email: tsopanakialberta1@gmail.com υπ’ όψιν Φεστιβάλ Παραμυθιού. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 20 Αυγούστου 2016.



You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας