Ευρώ ή δραχμή;

by - Ιουνίου 21, 2016


Η συζήτηση που δεν έγινε ποτέ...











Αυτό αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της «κοινωνίας αξιών», της «Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου» και της Ακαδημίας Πολιτικής «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» που συνεχίζουν τον κύκλο των κοινών εκδηλώσεων τους φέρνοντας στο προσκήνιο μια συζήτηση που όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, δεν τόλμησαν να διεξάγουν στο κοινοβούλιο. 

«Αναζητούμε τους μύθους και τις αλήθειες που βρίσκονται πίσω από τις θέσεις των υπερασπιστών του Ευρώ και της Δραχμής, σε ένα ανοικτό διάλογο με κεντρικούς καλεσμένους τον Αλέκο Αλαβάνο και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο. Μιλάμε ξεκάθαρα, με λογικά επιχειρήματα, και προτείνουμε λύσεις, χωρίς τις πολιτικές δεσμεύσεις και τα στερεότυπα που καθηλώνουν τον κοινοβουλευτικό διάλογο, για ένα από τα σημαντικότερα θέματα για την Πατρίδα μας και την Ευρώπη». 


Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (αίθουσα Κων/νος Καβάφης) ώρα 18.30- 20.30. 

«Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών θεσμικών κομμάτων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με δυνατότητα παρεμβάσεων και ολιγόλεπτη παρουσίαση των θέσεων τους» αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου το οποίο υπογράφει ο Σταύρος Καράμπελας, Πρόεδρος της ΕΔΗΚ και ο Στέλιος Φενέκος, Πρόεδρος της «κοινωνίας αξιών».

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας