Είναι ο φασισμός ηλίθιε: Μια κουβέντα για τους μεταμφιεσμένους τζιχαντιστές!

by - Μαρτίου 27, 2016

Είναι ο φασισμός που σου τρώει τα μυαλά και στέλνεις κατάρες στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους επειδή τρώνε το ψωμί που εσύ πετάς στα σκουπίδια! Γιατί άλλο δεν θυσιάζεις!










Γράφει το Kubitu Kim

Είναι ο φασισμός που σε μεταβάλλει σε έναν άλλον... τζιχαντιστή, όταν διαμαρτύρεσαι γιατί το σχολείο που πηγαίνεις το παιδί σου αποφάσισε για κάποιες ώρες να ανοίξει τις πόρτες του σε προσφυγόπουλα.

Είναι φασισμός να στέλνεις μπισκοτάκια, σκατουλάκια και διάφορα άλλα που τρώγονται για να τα στέλνεις στους πρόσφυγες αφού το έχεις κοινοποιήσει στα Social Media μπας και το πάρει χαμπάρι ο Θεός και μετριάσει τις αμαρτίες σου. Ηλίθιε!

Είναι φασισμός να λες: «Εμείς πρέπει να βοηθάμε μέχρι ένα όριο»!  Αγαπούλα - που έλεγε και ένας συγχωρεμένος - δεν υπάρχει όριο στον Ανθρωπισμό και την Αγάπη. σ.σ., εδώ που τα λέμε, ούτε στη βλακεία υπάρχει όριο τελικά...

Είναι φασισμός να τα κάνεις όλα αυτά ή να σκέφτεσαι κάπως έτσι και παράλληλα να μη βγάζεις μιλιά για την διαφθορά, τη διαπλοκή και τις καθημερινές αλητείες που συναντάς στη δουλειά σου: δημόσια ή ιδιωτική! Να μην βγάζεις μιλιά για τις καθημερινές αδικίες και όλα αυτά που οδήγησαν τη χώρα σου στη σημερινή της κατάντια.

Είναι φασισμός να κρίνεις δίχως να σκέφτεσαι και με τις ηλίθιες αποφάσεις σου να επηρεάζεις την ζωή των άλλων.

Ηλίθιε! Εσύ που κλείνεις την πόρτα σου στους πρόσφυγες και τα προσφυγόπουλα είσαι ο ίδιος που κυκλοφορείς στους δρόμους και κάνεις ότι δεν βλέπεις τους άστεγους. Ή τους στέλνεις μπισκοτάκια, σκατουλάκια και σκεπάσματα για να ματαιώσεις τις ενοχές σου.

Ηλίθιε! Είσαι ο ίδιος που τις χιλιάδες αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης, τις εννόησες ως ψυχασθένειες!

Είναι φασισμός ηλίθιε. Μία μορφή τζιχαντισμού της Δύσης!

You May Also Like

0 comments

Το μήνυμα σας